Ροή Αναρτήσεων

Με πολύ κέφι και χορό γλέντησαν οι ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΕΣ στη ταβέρνα «ΑΓΓΕΛΟΣ»






         Σε ένα όμορφο περιβάλλον πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μπαμπινιωτών Ξηρομέρου «Χριστόδουλος Παμπλέκης», σήμερα  Κυριακή  26/01/2020 το μεσημέρι στη μουσική ταβέρνα «ΑΓΓΕΛΟΣ» στο Χαϊδάρι.
         Οι Μπαμπινιώτες και οι φίλοι τους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και επιβραβεύοντας όπως όλα δείχνουν, τις προσπάθειες του Συλλόγου, γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του κέντρου και γλέντησαν ως αργά το απόγευμα.....



            Η εκδήλωση άρχισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έκοψε ο πρόεδρος του  Συλλόγου Νίκος Κυριαζής  0 οποίος στο  χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και ευχήθηκε υγεία και δημιουργία για το νέο έτος. 
           Ιδιαίτερα ευχαρίστησε την νεολαία η οποία με την παρουσία και συμμετοχή της σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος, αποτελεί την ελπίδα για τη συνέχιση της πολιτιστικής προσπάθειας του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: 
Ο  Δημοτικός Σύμβουλος επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Ξηρομέρου κ. Δημήτριος Κομπλίτσης, ο πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ κ. Παναγιώτης Χολής, ο πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ κ. Δημήτρης Στεργίου, ο επίτιμος πρόεδρος ΠΑΝΣ.Υ και πρόεδρος εφετών κ. Αλέκος Σάββας, o κ. Βασίλης Μουρκούσης πρώην πρόεδρος ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου, από το Σύλλογο Μαχαιριωτών η κα. Αθηνά Μπούρχα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων "ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ" κ. Ταξιάρχης Σάββας, ο Λάμπρος Λιάσκος vliziana news, το μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θυρειωτών Αθήνας Ελευθερία Σώζου, ο Στάθης Πολύζος μουσικός, ο Γυμνασιάρχης Άρης Μπιτσώρης που ήρθε απο Θεσσαλονίκη, κ.α.

      -Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν και εύχεται καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. 
        -Επίσης ευχαριστεί τους δωροθέτες (συγχωριανούς και φίλους) για τη στήριξη της λαχειοφόρου αγοράς του Συλλόγου.






Σε ένα όμορφο περιβάλλον πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μπαμπινιωτών Ξηρομέρου «Χριστόδουλος Παμπλέκης», σήμερα  Κυριακή  26/01/2020 το μεσημέρι στη μουσική ταβέρνα «ΑΓΓΕΛΟΣ» στο Χαϊδάρι .
 Οι Μπαμπινιώτες και οι φίλοι τους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και επιβραβεύοντας όπως όλα δείχνουν, τις προσπάθειες του Συλλόγου, γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του κέντρου....... και γλέντησαν ως αργά το βράδυ.

Η εκδήλωση άρχισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έκοψε ο πρόεδρος του  Συλλόγου Νίκος Κυριαζής  0 οποίος στο  χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και ευχήθηκε υγεία και δημιουργία για το νέο έτος. 

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε την νεολαία η οποία με την παρουσία και συμμετοχή της σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος , αποτελεί την ελπίδα για τη συνέχιση της πολιτιστικής προσπάθειας του Συλλόγου.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: 


 Ο  Δημοτικός Σύμβουλος  επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Ξηρομέρου  κ.Δημήτριος Κομπλίτσηςο πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ κ.Παναγιώτης Χολής ,ο επίτιμος πρόεδρος ΠΑΝΣ.Υ & πρόεδρος εφετών κ.Αλέκος Σάββας ,ο πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ κ.Δημήτρης Στεργίου,από το Σύλλογο Μαχαιριωτών η κα.Αθηνά Μπούρχα,ο πρόεδρος του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων ''ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ'' κ.Ταξιάρχης Σάββας, ο Λάμπρος Λιάσκος vliziana news,το μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θυρειωτών Αθήνας Ελευθερία Ζώζου, o κ.Βασίλης Μουρκούσης πρώην πρόεδρος ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου,ο Στάθης Πολύζος μουσικός 

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν και εύχεται καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. 
Επίσης ευχαριστεί  τους δωροθέτες (συγχωριανούς & φίλους) για τη λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου .


 





  
 


 
 

  
  


  
  
   






  




  
  
  
  


  




  




  





 






  





















  
  




  
  






  














  




  




  




  
  
  
http://mpampini.blogspot.com/

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.