Ροή Αναρτήσεων

Ο ΕΡ. ΓΑΛΟΥΝΗΣ διαψεύδει την ''ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ'': ''Ουδέποτε ζήτησα από το Παναγιώτη Τζαχρήστα να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια της παράταξης μας''.

    
     
Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, με δήλωση του, διαψεύδει δημοσίευμα της εφημερίδας "ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ" που αναφέρει ότι «πολιορκούσε» τον Παναγιώτη Τζαχρήστα να τον εντάξει στο συνδυασμό του,
αλλά εκείνος επέλεξε να ακολουθήσει την παράταξη Τριανταφυλλάκη και τονίζει: "Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο σας γνωρίζουμε ότι ο Συνδυασμός μας «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - Πρώτα ο Πολίτης» ουδέποτε ήρθε σε επικοινωνία, ούτε ζήτησε από το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τζαχρήστα Παναγιώτη να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια της παράταξης μας".

Αστακός, 01/02/2019
Προς: Εφημερίδα Συνείδηση

Κύριοι,
      Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο σας γνωρίζουμε ότι οΣυνδυασμός μας «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - Πρώτα ο Πολίτης» ουδέποτε ήρθε σε επικοινωνία, ούτε ζήτησε από το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τζαχρήστα Παναγιώτη να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια της παράταξης μας.
Εξάλλου αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο ίδιος........



       Άρα οι πληροφορίες σας είναι ανακριβείς και θέλουμε να πιστεύουμε ότι το δημοσίευμα αυτό δεν έγινε εσκεμμένα για τη δημιουργία εντυπώσεων. 
    Σας γνωρίζουμε ότι η παράταξή μας με Ανοιχτές Δημοκρατικές Διαδικασίες έχει συγκροτήσει πλήρως τα ψηφοδέλτια της στη Δημοτική Ενότητα Φυτειώνκαι είναι έτοιμη για τη Μεγάλη Νίκη στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Για την παράταξη
«ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - Πρώτα ο Πολίτης»

Ο Δήμαρχος
Γαλούνης Ερωτόκριτος 

ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.