Ροή Αναρτήσεων

ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ! Δεύτερος στον κόσμο ο Δημήτρη Μπακοχρήστος! -Παρά τρίχα χρυσό!

«Ασημένιος» ο Δημήτρης Μπακοχρήστος απο το Μοναστηράκι Βόνιτσας στο Παγκόσμιο Κύπελλο «Fazza» -Παρά τρίχα χρυσό! 

Επιμέλεια: Σταυρούλα Κρίθυμου

           Δεκαέξι γραμμάρια σωματικού βάρους, αποδείχθηκαν αρκετά για ναστερήσουν από τον Δημήτρη Μπακοχρήστο το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -54 κιλών του Παγκοσμίου Κυπέλλου άρσης βαρών σε πάγκο «Fazza» που άνοιξε αυλαία σήμερα (8/2) στο Ντουμπάι. 
         Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του Ρίο, σήκωσε 166 κιλά, όσα και ο Αιγύπτιος Αμπντελμαγίντ, όμως κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, αφού ήταν 16 γραμμάρια πιο βαρύς από τον αντίπαλο του (53.200 έναντι 53.040)!.

        Ο Μπακοχρήστος είχε τρεις έγκυρες προσπάθειες. Αρχικά στα 155 κιλά κι εν συνεχεία στα 161 και τα 166 κιλά. Αντίστοιχα ο Αμπντελμαγίντ είχε τρεις έγκυρες στα 155, τα 160 και τα 166 κιλά. Την τρίτη θέση πήρε ο Βραζιλιάνος Κάρα Μπρούνο με 161 κιλά.

           Ο Έλληνας πρωταθλητής, με την επίδοση αυτή, ανέβηκε στην 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης για πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.
       «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος... Περισσότερο όμως με την επίδοση που νομίζω ότι μας εξασφαλίζει τη συμμετοχή μας στο Τόκιο», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ιωαννίδης λίγο μετά την απονομή στον Μπακοχρήστο, ο οποίος φαίνεται πως επέστρεψε δυνατός από τον τραυματισμό που του στέρησε τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό του περασμένου Μαίου. 
    «Είμαι χαρούμενος γιατί φαίνεται πως σιγά-σιγά επανέρχεται από τον τραυματισμό. Κι αυτό είναι ευχάριστο, αφού έχουμε μπροστά μας δρόμο μέχρι το Τόκιο όπου είναι ο μεγάλος μας στόχος» κατέληξε ο κ. Ιωαννίδης.




Πηγή: https://www.amna.gr

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.