Ροή Αναρτήσεων

Με επιτυχία ο Χορός και κοπή πίτας του Συλλόγου ΧΟΒΟΛΙΩΤΩΝ Αστακού στο "ΙΟΝΙΟ"

 


     
Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η φετινή εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2019, του Συλλόγου Χοβολιωτών Αστακού, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, στην πανέμορφη αίθουσα στο «Κτήμα Ιόνιο», στον Αστακό.
       Όλοι παρέμειναν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Βασίλας, καθώς και όλο το Δ.Σ, αποδείχθηκαν για μία ακόμη φορά πολύ καλοί οικοδεσπότες και κατάφεραν να διοργανώσουν μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση.....


    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διεξήχθη λαχειοφόρος αγορά, για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου με πολλά και πλούσια δώρα.
      Στην εκδήλωση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, το Χορευτικό παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς και στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με χορούς και τραγούδια με ζωντανή ορχήστρα.

       Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Ερωτόκριτος ΓαλούνηςΔήμαρχος Ξηρομέρου, ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αστακού Νίκος Καλλισώρας, ο Γιάννης Λύτρας Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης, οι Αντιδήμαρχοι Θεόδωρος Λιβάνης και Βασίλειος Τσάρκος, ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Κώστας Κυριάκος, ο επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών Λευτέρης Μάντζαρης, ο Πρόεδρος της Σκουρτούς Στάμος Τζογάνης, ο Πρόεδρος του Βάρνακα Βασίλης Πολύζος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αστακού Ιωάννα Ζούλα-Ρεπάνη, ο πρόεδρος του ΝΑΟΑΣ Κώστας Γαλάνης, ο Περιβαλλοντολόγος ΜηχανικόςΣπύρος Φυσελιάς, απο τον  Ηρακλή Αστακού ο Αποστόλης Ντίνος και ο Κώστας Μπαμπούρης, κ.α.






































































Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.