Ροή Αναρτήσεων

Σπύρος Κουντούρης:Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών ο συμπατριώτης μας

Συνεχιστής της παράδοσης που θέλει τους Ξηρομερίτες στα Διοικητικά Συμβούλια των μεγάλων συνδικαλιστικών Σωματείων της χώρας μας, ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Σπύρος Κουντούρης.


Μετά την εκλογή του στο Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) , είναι πλέον μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τηςΈνωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) . Η ανάδειξή του στη θέση αυτή, όπως λέει ο καταγόμενος από το χωριό Καραισκάκης Ξηρομέρουδημοσιογράφος ( έχει εργαστεί στις εφημερίδες Έθνος , Εστία, στο περιοδικό Αμυντικά Θέματα και στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Σέντρα) γίνεται σε μία αρνητική συγκυρία για το δημοσιογραφικό κλάδο, ο οποίος πλήττεται από σοβαρά προβλήματα. Οι προκλήσεις μεγάλες, τονίζει στην ιστοσελίδα μας ο συμπατριώτης μας, αλλά εμείς οιΞηρομερίτες είμαστε μαθημένοι να τις αντιμετωπίζουμε με σθένος, αφού από μικρά παιδιά αναμετρηθήκαμε με αυτές στα άνυδρα καπνοχώραφα της περιοχής μας.
Το Ξηρόμερο και οι άνθρωποί του που μεγάλωσαν μέσα στις δυσκολίες, είναι, όπως υπογραμμίζει, η μεγάλη του αγάπη. Με την Κυκλαδίτισσα (Αμοργό) στην καταγωγή σύζυγό του Μίνα Μαύρου(είναι δημοσιογράφος και ιδιοκτήτρια του ηλεκτρονικού μουσικού περιοδικού Mousikogramma.gr) μοιράζονται τον ελεύθερο από τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις τους χρόνο, μεταξύ Αιγαίου και Ιονίου.
Μέσα από την ιστοσελίδα μας, ο Σπύρος ευχαριστεί τους συναδέλφους του δημοσιογράφους από το Ξηρόμερο και την υπόλοιπη Αιτωλοακαρνανία, για τη στήριξή τους στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ. <<Οι Αιτωλοακαρνάνες , όταν υπάρχουν θέματα που αφορούν στο νομό μας, τα αντιμετωπίζουμε ενωμένοι, ανεξάρτητα από τις όποιες ιδεολογικές μας διαφορές >> τονίζει στην ιστοσελίδα μας.


Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Σπύρο στα νέα του καθήκοντα


πηγη:http://mpampini.blogspot.com

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.