Ροή Αναρτήσεων

Σύλλογος ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ: Εκδρομή απο Αθήνα στον ΑΣΤΑΚΟ για την 28η Οκτωβρίου και αναβίωση του εθίμου της λαμπαδηδρομίας και του ΟΧΙ

                           



         Ο Σύλλογος ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Πραγματοποιεί εκδρομή στον Αστακό το τριήμερο 26-27-28 Οκτωβρίου 2018. Παρακαλούμε πολύ όσοι θέλετε να έρθετε να δηλώσετε έγκαιρα την κράτηση σας για να έχουμε το χρονικό περιθώριο να κλείσουμε λεωφορείο. Διότι όπως αντιλαμβάνεσθε το γραφείο ταξιδιών θέλει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για μας διαθέσει το λεωφορείο. 
      Η τιμή είναι 22 ευρώ και το σημείο εκκίνησης είναι στην Πλατεία Ομόνοιας με 3η Σεπτεμβρίου. Παρακαλούμε εάν έχετε την διάθεση να πραγματοποιήσετε ένα ευχάριστο τριήμερο την εθνική εορτή στο Αστακό δηλώστε το αμέσως...........



      Σας ενημερώνουμε ότι την 27η Οκτωβρίου το βράδυ ο Σύλλογος εν Αθήναις Αστακιωτών σε συνεργασία με το Λύκειο Αστακού και τον Σύλλογο Χοβολιωτών θα αναβιώσει το ξεχασμένο επι δεκάδες χρόνια έθιμο της λαμπαδηδρομίας και του ΟΧΙ. Επομένως είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στην αναβίωση κάποιων ξεχασμένων εθίμων. 

   Για επικοινωνία στα τηλέφωνα:  6974815660 Κώστας Νικολάου -αντιπρόεδρος--(Φαρμάκης) η στο mail: hmponiw@gmail.com η στο f/b του συλλόγου.


Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.