Ροή Αναρτήσεων

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS:Απάντηση μας προς το δελτίο τύπου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ξηρομέρου.

Η απάντηση μας θα είναι σύντομη και περιεκτική. Ως αργά το βράδυ της Πέμπτης και μεσημέρι Παρασκευής, η ανακοίνωση δεν είχε ανεβεί στην ιστοσελίδα της Κοινωφελούς (για το Facebook δεν ξέρουμε), γι αυτό και το σχετικό προαναφερόμενο σχόλιο μας, μιας και μας έκανε εντύπωση.
Όσο για την φωτογραφία που μας έστειλε μέσω του δελτίου τύπου η Κοινωφελής και για το ότι η ανακοίνωση φαίνεται να έχει ανέβει Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στο site σύμφωνα με αυτή, επειδή τυχαίνει να γνωρίζουμε κάποια πραγματάκια και εμείς επί του συγκεκριμένου αντικειμένου, σας δείχνουμε να πατήσετε εδώ για να δείτε μία ανάρτηση μας στις 17 Νοέμβρη του 1973 (όταν ήμασταν 1 έτους!!!) που ανακοινώνουμε στο Blog μας την εισβολή του τανκς στο Πολυτεχνείο και από κάτω ακολουθεί η σχετική φωτογραφία της ανάρτησης μας.
Και για να το λήξουμε το θέμα που για μας είναι ασήμαντο (είναι ο λόγος ο δικός μας ενάντια στο δικό σας), καλό είναι να έχουμε απαντήσεις επί σημαντικών θεμάτων που ενδιαφέρουν τον κόσμο, όπως αυτό που αναδείξαμε κατόπιν ενόχλησης πολιτών της Κανδήλας, για τα 14.850 € κομμένα εντάλματα πληρωμής για το Κ.Η.Φ.Η Κανδήλας και για την εικόνα εγκατάλειψης που αυτό σήμερα παρουσιάζει. Εκεί κανείς δεν έδειξε πρόθεση και ευαισθησία να απαντήσει, όχι σε εμάς, αλλά στους πολίτες (δείτε εδώ).
Χωρίς να παραβλέπουμε και να μηδενίζουμε το σημαντικό έργο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, θα συνεχίζουμε να ενημερώνουμε με σοβαρότητα τους πολίτες, ασκώντας την καλοπροαίρετη κριτική μας, γιατί έτσι είμαστε χρήσιμοι και όχι ξεσκονίζοντας τους διοικούντες από το πρωί ως το βράδυ.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.