Ροή Αναρτήσεων

ΒΙΝΤΕΟ-Στο"κόκκινο" ο υδράργυρος αύριο-Καταιγίδες την Παρασκευή



Πέμπτη: Ήλιος και πολλή ζέστη θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας εκτός από τα βορειοδυτικά, όπου η θερμοκρασία θα υποχωρήσει σταδιακά ενώ τοπικά ισχυρές καταιγίδες θα  εκδηλωθούν το απόγευμα στα βόρεια-βορειδυτικά.
Ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι δυτικοί άνεμοι στα νότια θαλάσσια τμήματα αγγίζοντας τοπικά και τα  7 μποφόρ και από το βράδυ οι βοριάδες στα βόρεια. Μέγιστες θερμοκρασίες γύρω στους 38 με 39 βαθμούς! (Δείτε σε ποιες περιοχές στον χάρτη πρόγνωσης θερμοκρασίας στο βίντεο)
Παρασκευή: Μεταβολή του καιρού πρώτα στα βόρεια και μετά το μεσημέρι στα κεντρικά με μπόρες και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους ή και από χαλάζι. Στροφή των ανέμων σε βοριάδες και πτώσης της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα
Σάββατο: Παροδική συννεφιά στα κεντρικά και βόρεια με λίγες τοπικές βροχές, μικρής διάρκειας. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
Κυριακή & Δευτέρα &Τρίτη: Ηλιοφάνεια και νέα, σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας με παράλληλη όμως ενίσχυση του μελτεμιού στα ανατολικά. Μέγιστη θερμοκρασία 37-38βαθμούς στα πεδινά κεντρικά και νότια ηπειρωτικά.

Δείτε την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου


enikos.gr

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.