Ροή Αναρτήσεων

Σχόλια στο facebook στην ανακοίνωση του Αποστόλη Πανταζή. (Και δεν είναι όλοι Αστακιώτες από αυτούς που σχολιάζουν)

Άδικη ήττα για την ομάδα μας σήμερα...... Αθλητές, προπονητής και προπονητικό team έδειξαν για μια ακόμη φορά την αξία τους!!!! Ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό!!!
Η διαιτησία άθλια αγγίζοντας τα όρια του εγκλήματος, ιδιαίτερα οι διαιτητές Παναγιώτου και Διαμαντής πρέπει άμεσα να αποκλειστούν από επόμενους αγώνες. Ο Α Αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ομάδα μας κύριος Αλέξανδρος Φραίμης κινεί άμεσα νομική διαδικασία.

Ζητάμε από την ΕΟΚ , από ιδιωτική εταιρία ,από τον κύριο Tolis Kotziass, όλους τους φίλους δημοσιογράφους καθώς επίσης και από τον κύριο Κυριάκο Θωμαΐδη της Δίκης του Σκάι την ανάλυση του αγώνα γιατί όπως φαίνεται η βρωμιά εκτός του ποδοσφαίρου μπήκε και στο Μπάσκετ, θα φτάσουμε μέχρι τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια με οποιοδήποτε κόστος μέχρι να δικαιωθούμε.

Αρχή φόρμας
Τέλος φόρμας

Άννυ Μπακομιχάλη Ο ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ.ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΤΙ ΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ...ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!

Sarantis Kounadis g…se tous proedre!!!!!!!!!!!!!!!!

Noula Taprantzi Μπράβο Tolis Anp, όλοι μαζί σου! Ήταν απαράδεκτοι, αηδιαστικοί και προκλητικοί! Ντροπή για το μπάσκετ! Μπράβο στα παιδιά μας, αξίζουν συγχαρητήρια για το ήθος και την ψυχή που έδειξαν!

Σπύρος Βαλλιάνος τραγικά λάθη από τους διαιτητές όταν πλησίαζε ο αστακός...ΑΝ ήταν λάθη...

Christos Brozos Χρόνια τα ζω.

Η αλήθεια πονάει και γίνονται κακοί όσοι την λένε.

Κώστας Χολής Τους φαίνεται λίγο μακριά ο αστακός...!!!ας μη τους γίνει το χατίρι!!!

Stergios Sourovikis Αδίστακτοι διαιτητές που γελοιοποιούν το άθλημα Κομπλεξικά πιθηκοειδή που προσβάλουν τον ανθρώπινο πολιτισμό κρύβοντας μέσα στη θολούρα της σφυρίχτρας τους την ανεπάρκεια και την ιδιοτελεια τους !!!Ντροπή !!!

Tolis Karagiannis Κλασσικός Φάρος πουλάει και αγοράζει παιχνίδια στο παζάρι του μπάσκετ....όσο για τους διαιτητές η ερειστικότητά τους αξίζει να ασχοληθείς Αποστόλη, μπράβο για την άμεση ανταπόκριση, δική σου και της διοίκησης, μπράβο σε παίκτες,κόουτς και κόσμο.........Αιολάρα ολέ συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!!!

Christos Brozos Ομάδα πού ανεβαίνει και δεν παίζει έπρεπε να υποβιβάζεται διότι .........χειραγώγησε το πρωτάθλημα.

Ξενοφών Κρικρης Δυστυχώς αυτή. Είναι. Η πραγματικότητα στην Ελλάδα παντού διαφθορά. Και διαφθαρμένοι Δεν φτάνει να έχεις καλή ομάδα μόνο αλλά να είσαι. Και στα κέντρα αποφάσεων ο εκλεκτός πράγμα δύσκολο για μια τίμια ομάδα όπως ο Αίολος Εξάλλου τα είπε ξεκάθ...Δείτε περισσότερα

Kalypso Panagou Μπράβο σου ήταν μεγάλη αδικία σήμερα πρόεδρε είμαστε μαζί σου

Thanasis Boukouvalas Μπράβο Αποστόλη.!!!!

Grigoris Limperatos Οι διαιτητές δεν μπορούσαν καλά - καλά να συνεννοηθούν ούτε καν μεταξύ τους!! Αυτοί δεν κάνουν όχι μόνο για τα τοπικά αλλά ούτε καν για τα ερασιτεχνικά!!!

Makis Giannoutsos Τα είδαμε όλοι!!!!

Tolis Aggelopoulos Καλώς ήρθες πρόεδρε στην πραγματικότητα....
Δεν σέβεται κανείς τίποτα ούτε Καν τον κόπο του καθενός....παιχτών προπονητών διοίκησης..

Πανωραία Μπουλη Πανταζή ΑΙΟΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!! όποιος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον αίολο επί ίσιος οροις ας παραιτηθεί από τα παιχνίδια... άλλωστε ... ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΝΙΚΗ... ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΑΙΟΛΕ..

Nikos Gianoulis Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον!




Noula Taprantzi Μέχρι και το jumpball σφύριξαν σήμερα, το ζήσαμε κι αυτό!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.