Ροή Αναρτήσεων

Aυτη είναι η αιτία Διαγραφής Δημοτικού Συμβούλου Απόστολου Σόμπολου από την παράταξη του Δημάρχου Γαλούνη

Σημαντικές εξελίξεις μάθαμε ότι είχαμε σήμερα στις μαραθώνιες τρεις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου. Το μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε στην ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘ. 146/2014 ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΠΕΡΙ ‘ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ- ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2013 ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΝΕΑΣ.
Για τους μη γνωρίζοντες η συγκεκριμένη απόφαση αφορούσε την μη έγκριση εκ μέρους της δημοτικής αρχής του απολογισμού - ισολογισμού του έτους 2013 (της πρώην δημοτικής αρχής) την οποία η Αποκεντρωμένη είχε επιστρέψει πίσω ακυρώνοντας την, όμως η δημοτική αρχή επέμενε να μην εγκρίνει τον συγκεκριμένο ισολογισμό και έκανε ένσταση με το άρθρο 52 και την κέρδισε.
Έλα όμως που για το δάνειο απαιτούνται να υπάρχουν οι ισολογισμοί των προηγουμένων ετών, όπως ευθέως ανάφερε εντός του Δ.Σ. ο κ. Γαλούνης. Γι αυτό το θέμα ήρθε άρον άρον πίσω και συζητιόταν σήμερα με σκοπό να υπάρξει τελικά έγκριση του ισολογισμού του 2013, που ο ίδιος προσωπικά ο κ. Γαλούνης είχε δώσει λυσσώδη μάχη να μην εγκριθεί, γιατί τώρα τα πράγματα άλλαξαν δραματικά και έπρεπε να προχωρήσει το θέμα του δανείου.
Έλα όμως ντε που απαιτούνταν αυξημένη πλειοψηφία για να περάσει και δύο δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης είπαν όχι, ο κ. Σπύρος Λυμπεράτος και ο κ. Αποστόλης Σόμπολος, με αποτέλεσμα ο δεύτερος εξ αυτών να δεχτεί την μήνη και τα πυρά των υπολοίπων της δημοτικής αρχής που παρίσταντο στο Δημοτικό Συμβούλιο (αιρετών και μη αιρετών απ' έξω).
Ένας μικρός χαμός επικράτησε την στιγμή που ο κ. Σόμπολος ψήφισε και αυτός όχι, ένα σάστισμα και μία αναταραχή με κάποιους να πέφτουν πάνω του και να του λένε τι κάνεις, δεν θα πάρουμε το δάνειο, τι είναι αυτά, τρέχα να τον προλάβεις μην φύγει να αλλάξει ψήφο κ.α. Αποτέλεσμα, να μαθαίνουμε ότι κινδυνεύει με διαγραφή, αν δεν έχει αποφασιστεί ήδη η διαγραφή του από την δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας.
Αυτά τα λίγα και τις επόμενες ώρες και ημέρες θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για ότι συνέβη στο σημερινό μαραθώνιο πολύ σημαντικό Δημοτικό Συμβούλιο.

πηγή:mytikapress

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.