Ροή Αναρτήσεων

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού πέρασε και από τη δύσκολη έδρα του Αρχοντοχωρίου με σκορ 2-1

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού πέρασε και από τη δύσκολη έδρα του Αρχοντοχωρίου με σκορ 2-1 χωρίς να αποδώσει σπουδαίο ποδόσφαιρο και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στη βαθμολογία ανοίγοντας την ψαλίδα από τον δεύτερο.
Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κύλησε ανούσια και για τις δυο ομάδες χωρίς φάσεις και κλασικές ευκαιρίες για γκολ, με το Αρχοντοχώρι να παίζει αμυντικά και την ομάδα του Αστακού να μην βρίσκεται καν στο γήπεδο. Ίσως η υπεροψία του Ηρακλή από τη μια και το πολύ κρύο από την άλλη να έπαιξαν ρόλο στην εικόνα του πρώτου μέρους. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, στα αποδυτήρια, οι φωνές του προπονητή του ΗΡΑΚΛΗ ακούστηκαν μέχρι έξω προσπαθώντας να ξυπνήσει του ποδοσφαιριστές του και με τις αλλαγές που έκανε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Αστακού έδειξε διαφορετικό πρόσωπο και άνοιξε το σκορ στο 50΄ με τον Γιώργο Λαδά. Το μαχητικό Αρχοντωχώρι αντέδρασε άμεσα και στο 53΄ ισοφάρισε με γκολ του έμπειρου Κανιώτη από πλάγια θέση μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα του ΗΡΑΚΛΗ. Στη συνέχεια η ομάδα του Αστακού, μετά το πρώτο σοκ της ισοφάρισης, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, πίεσε την άμυνα του Αρχοντοχωρίου και δημιούργησε φάσεις για γκολ και στο 78΄ πέτυχε το νικητήριο γκολ με σκόρερ τον Θόδωρο Κοτρότσο. Ο διαιτητής κ. ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ, άνετος και επιβλητικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς επίσης και οι βοηθοί του ΛΙΑΛΙΑΜΠΗΣ και ΚΑΝΤΑΡΕΛΟΣ ήταν το ίδιο καλοί.
Για τον Α.Ο. Αρχοντοχωρίου έπαιξαν: Μπουμπούλης Δημήτρης, Μαλακάσας Βαγγέλης, Αποστολάκης Αποστόλης (Πεταλιάς Μελέτης), Καϋμενάκης Κώστας, Κρίθυμος Πάνος, Καβούνος Αποστόλης, Παβέλης Γιάννης, Αποστολάκης Γιάννης, Κανιώτης Κώστας, Πεταλιάς Θανάσης, Χάνδρας Γιάννης.

Για τον ΗΡΑΚΛΗ Αστακού έπαιξαν: Ελευθεράτος Διονύσης, Κουτσολάμπρος Δημήτρης, Τριάντης Σωκράτης, Ταφάνι Πέρι, Γκάτσης Γιάννης, Μπαρμπαρούσης Δημήτρης, Αργύρης Αλέξης, Λιβάνης Πάνος (Ξενάκης Αλέξης), Λιβάνης Βασίλης, Κοτρότσος Γιώργος (Κολλιάς Πάνος), Λαδάς Γιώργος (Κοτρότσος Θόδωρος).

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.