Ροή Αναρτήσεων

Στον Αστακό το ομορφότερο Ξενοδοχείο Giannis Village Resort του Ιονίου





Giannis Village Resort  
-Αστακός Αιτωλοακαρνανίας 
-ΤΚ 3006
-Τηλεφωνικό κέντρο: +302646042024
-Τηλέφωνα επικοινωνίας: +306974810800/ +306977775000
-Email: info@giannisvillageresort.gr

    Το Giannis Village βρίσκεται στον Αστακό, σε υπερυψωμένη τοποθεσία, και διαθέτει πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα. Προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και θέα στο Ιόνιο. 
   Περιβάλλεται από περιποιημένους κήπους και παρέχει εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.
    Όλα τα στούντιο στο Village Giannis έχουν μπαλκόνι, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και τζάκι.





Περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο και τραπεζαρία. Διαθέτουν πλυντήριο ρούχων και ιδιωτικό μπάνιο.
    Στο κέντρο του Αστακού θα βρείτε ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκο ​​ψάρι και παραθαλάσσια καφέ. Το Μεσολόγγι είναι 48χλμ. μακριά. 
     Στις εγκαταστάσεις υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. 
     Το κατάλυμα αυτό βρίσκεται επίσης σε μία από τις τοποθεσίες με την καλύτερη βαθμολογία στον Αστακό! Αρέσει περισσότερο στους επισκέπτες σε σχέση με άλλα καταλύματα στην περιοχή.
Μιλάμε τη γλώσσα σας!

     Το Giannis Village Resort είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρωνκτισμένο στην καταπράσινη πλαγιά του πευκοδάσους της πόλης του Αστακού. 
     Το νεόκτιστο κεντρικό κτίριο είναι βιοκλιματικό, ΑΑΑ ενεργειακής κλάσης και αποσκοπεί στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων. Διαθέτει σύγχρονη αισθητική kai design, προσφέροντας στον επισκέπτη υψηλή ποιότητα διαμονής και συγκινήσεις πολλών αστέρων !
       Η μαγευτική θέα είναι ένας συνδυασμός του απέραντου γαλάζιου του Ιονίου πελάγους με το νησιώτικο σύμπλεγμα των Εχινάδων νήσων, της υπέροχης εξωτερικής πισίνας και του καταπράσινου τοπίου της περιοχής.
   Η πολυτέλεια και η άνεση συνδυάζονται αρμονικά με την υψηλή αισθητική και το όμορφο περιβάλλον παρέχοντας στον επισκέπτη μοναδικές στιγμές ηρεμίας και απόλυτης χαλάρωσης.

Τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα 
      Ανεξάρτητα υπερπολυτελή διαμερίσματα σχεδιασμένα με κλασική αρχιτεκτονική συνδυάζουν αρμονικά την άνεση με τη σύγχρονη αισθητική. Το καταπράσινο τοπίο  σε συνδυασμό με την εκπληκτική θέα του Ιονίου Πελάγους σας περιμένουν να ζήσετε στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης προσωπικής ηρεμίας, απολαμβάνοντας την αυθεντικότητα του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής. 

Ανεξάρτητα Δωμάτια  με θέα πισίνα και θάλασσα
   Όλα τα δωμάτια μας είναι διαμπερή και ευρύχωρα, διαθέτουν υψηλής ποιότητας μοντέρνα επίπλωση,  πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, άνετα & πολυτελή μπάνια, επιπλωμένο μπαλκόνι και απεριόριστη μαγευτική θέα στη θάλασσα, την πισίνα και το βουνό. 

Επιπλέον Παροχές: 
v-TV Plasma 32΄
v-Clima: ατομικά ρυθμιζόμενο κλιματισμό ψύξης/θέρμανσης νέας τεχνολογίας
v-Καθιστική γωνία με καναπέ
v-Σετ παρασκευής καφέ και τσάι
v-Στεγνωτήρα μαλλιών
v-Δωρεάν Wi-Fi
v-Χρηματοκιβώτιο
v-Χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, παροχή παρκοκρέβατου

Κεντρικό Κτίριο 
Δωμάτια  με θέα τη θάλασσα
Πολυτελέστατα ευρύχωρα δωμάτια που διαθέτουν υψηλής ποιότητας μοντέρνα επίπλωση,  άνετα και πολυτελή μπάνια, επιπλωμένο μπαλκόνι και απεριόριστη μαγευτική θέα στη θάλασσα και το βουνό. Επίσης διατίθεται δωμάτιο με προδιαγραφές ΑΜΕΑ.

Επιπλέον Παροχές: 
v-TV Plasma 43΄
v-Clima: ατομικά ρυθμιζόμενο κλιματισμό ψύξης/θέρμανσης νέας τεχνολογίας
v-Καθιστική γωνία με καναπέ
v-Σετ παρασκευής καφέ και τσάι
v-Στεγνωτήρα μαλλιών
v-Δωρεάν Wi-Fi
v- Χρηματοκιβώτιο
v-Χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, παροχή παρκοκρέβατου

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Παροχές Ξενοδοχείου
Το κεντρικό κτίριο του ξενοδοχείου διαθέτει πολυτελέστατο χώρο υποδοχής, αίθουσα τηλεόρασης, σαλόνι με μπαρ υψηλής αισθητικής και design, Internet corner, προστατευόμενο χώρο φύλαξης αποσκευών, χρηματοκιβώτιο,  ασανσέρ, αίθουσα πρωινού/ εστιατόριο αλλά και πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση σε όλους τους χώρους, συμπεριλαμβανομένων και των δωματίων.
Διαθέτει επίσης υπερσύχρονο γυμναστήριο με όργανα γυμναστικής, spa, χαμάμ σάουνα , δωμάτιο θεραπείας, ντους και αποδυτήρια.

Επιπλέον Παροχές
v- Εξωτερική πισίνα με Jacuzzi
v- Pool Bar
v-Παιδική πισίνα
v- Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στο χώρο της πισίνας
v-Κήποι με τοπική χλωρίδα
v-Παιδική χαρά
v-Δωρεάν Parking
v-Room service

Olvia Beauty Spa
Χαλάρωση και Ευεξία 
Ζήστε την εμπειρία της υπέρτατης απόλαυσης μιας χαλαρωτικής θεραπείας στο Olvia Beauty Spa. Δραπετεύστε από τις πιέσεις της καθημερινότητας, χαλαρώστε τις αισθήσεις σας και ξεκουράστε το πνεύμα σας.
Το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας θα σας προτείνει τις θεραπείες και τις περιποιήσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Η ισορροπία σώματος, ψυχής και πνεύματος πραγματοποιείται με την συμμετοχή όλων των αισθήσεων.

Παροχές
v-Πλήρως εξοπλισμένο  γυμναστήριο
v-Πισίνες Spa
v-Χαμάμ
v-Σάουνα
v-Δωμάτιο Θεραπείας και Αισθητικής
v- Μπάλες γυμναστικής
v-Ντους
v-Αποδυτήρια

Εξαιρετικά Συνέδρια και Εκδηλώσεις σε έναν μοναδικό προορισμό
Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμός, άνεση, υψηλή αισθητική και μαγευτική ατμόσφαιρα είναι μόνο λίγες λέξεις που περιγράφουν την πρωτοποριακή και μοναδική αίθουσα  εκδηλώσεων Olvia Hall. 
Η πολυτελής αίθουσα είναι ενιαίας διαρρύθμισης με ανοιγόμενους υαλοπίνακες περιμετρικά, διαθέτει μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας,  χωρητικότητα 400 ατόμων, υψηλή  ακουστική και ηχομόνωση, προσφέρει ευελιξία και λειτουργικότητα για την διεξαγωγή συνεδρίων, παρουσιάσεων, διαλέξεων, δεξιώσεων (γάμος, βάπτιση),  Party και events ακόμη και των πιο υψηλών απαιτήσεων.
Ο εξωτερικός χώρος του ξενοδοχείου είναι ιδανικός για εκδηλώσεις μεγάλης δυναμικής καθώς η χωρητικότητά του ξεπερνά τα 700 άτομα. Στο χώρο κυριαρχεί το ειδυλλιακό τοπίο με την μαγευτική θέα στο Ιόνιο πέλαγος και το καταπράσινο φυσικό περιβάλλον ενώ στο παιχνίδι του εντυπωσιασμού συμμετέχει ενεργά και η πισίνα  που τη νύχτα μοιάζει παραμυθένια καθώς φωτίζεται ενώ οι καλεσμένοι απολαμβάνουν τον έναστρο ουρανό.

Δείτε μας:
ΚΑΙ

























































































Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.