Ροή Αναρτήσεων

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού απο απόψε βράδυ του Πάσχα

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει από απόψε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα ο καιρός, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και παροδικά ισχυρούς ανέμους.
     Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τη νύχτα της Κυριακής η κακοκαιρία αναμένεται να χτυπήσει τις βόρειες περιοχές του Ιονίου και την Ήπειρο, ενώ από αύριο Δευτέρα θα επηρεαστεί μεταξύ άλλων και η Δυτική Στερεά και όλο το Ιόνιο. 
Αναλυτικά: 

ΘΕΜΑ: Έκτακτο  Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. 

         Σας διαβιβάζουμε Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ το οποίο μας εστάλη με το ανωτέρω σχετικό από την Γ.Γ.Π.Π. και ισχύει από σήμερα Κυριακή του Πάσχα 01-05-2016 μέχρι και την Πέμπτη 05-05-2016. 
       Παρακαλούνται οι υπηρεσίες, που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να λάβουν τα απαραίτητα  μέτρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους της  Γενικής  Γραμματείας  Πολιτικής Προστασίας και τον αντίστοιχο σχεδιασμό τους......




Έκτακτο  Δελτίο Πρόγνωσης Επιδείνωσης Καιρού 

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΣΧΑ 01-05-2016 ΚΑΙ ΑΠΟ  ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ. 
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ: 

A.-ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΣΧΑ 01-05-2016 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΗΠΕΙΡΟΣ. 

Β.-ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 02-05-2016:
ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ   ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

Γ.-ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 03-05-2016: 
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΣΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ: 
1.-ΤΟ ΙΟΝΙΟ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. 
2.-ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝNΗΣΟΣ TO  ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ.  
Δ.-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 05-05-2016 ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ

Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό μπορείτε να επισκεφτείτε το site της ΕΜΥ http://www.hnms.gr/hnms/greek/index_html.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΓΑΣ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.