Ροή Αναρτήσεων

Δυνατά Αιολάραααα!!!!!

Η αποστολή του Αιόλου στη Θεσσαλονίκη ήταν εκ προοιμίου δύσκολη, όμως παρότι το Ανατόλια ήταν αήττητο μέχρι σήμερα στο γήπεδό του, ο Μιχάλης Κουταλιανός και οι παίκτες του κατάφεραν να φύγουν με το ροζ φύλλο.
Το τελικό 74-78 σκόρπισε πολλά χαμόγελα σε όλο τον Αστακό, καθώς έγινε μεγάλο ντέρμπι, με τους γηπεδούχους να αποδεικνύονται σκληρά καρύδια. Ο Αίολος πρόσθεσε άλλη μια νίκη, που ήταν η έβδομη στους ισάριθμους αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής.
Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν υπήρξε σωστή αμυντική λειτουργία και το Ανατόλια κατάφερε να σημειώσει 24 πόντους και να μείνει κοντά στο σκορ, ενώ στο ημίχρονο κατάφερε να προσπεράσει με +4: 41-37,
Το "κοντό" σχήμα του Μιχάλη Κουταλιανού με τους τρεις γκαρντ (εναλλάξ Κατσαρές, Παππάς, Κακλαμάνος, Θανόπουλος) άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού και ο Αίολος πήρε βραχεία κεφαλή στο σκορ: 60-62 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στα κρίσιμα σημεία, όταν το ματς τελείωνε, ο Άλκης Παππάς και ο Νίκος Κατσαρές, Γιώργος Μπρόζος με απόλυτη ευστοχία στις βολές καθάρισαν την υπόθεση νίκη για τον Αίολο.
Ο Βασίλης Κιτσούλης με 20 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ, ενώ ακολούθησαν οι Νίκος Κακλαμάνος, Γιώργος Μπρόζος με 17 πόντους, έκαστος, και οι Τάσος Χαρισμίδης, Νίκος Κατσαρές με 10 και 8, αντίστοιχα.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο βρέθηκαν Αστακιώτες φοιτητές, που έκαναν αισθητή την παρουσία τους και ώθησαν τους παίκτες στην επιτυχία.

Ανατόλια - Αίολος Αστακού 71-75

Δεκάλεπτα: 24-26, 17-11, 19-25, 14-16

Ανατόλια(Γκαϊτατζής): Γραντάς, Γκάτζιος 20(4), Δοξάκης 3(1), Σιώλης 2, Γαλανίδης 12(2), Τριανταφυλλίδης 3(1), Θεοδωρίδης, Καραμανώλης 5, Βρέττας, Σιώμος 23(1), Βεργίνης 4

Αίολος Αστακού(Κουταλιανός): Μπρόζος 17(2), Μακρής, Παππάς 3(1), Κατσαρές 8(1), Κακλαμάνος 17(2), Θανόπουλος 3, Κιτσούλης 20(2), Χαρισμίδης 10, Καλισώρας, Καλαντζής, Πέττας, Λυμπάρης

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.