Ροή Αναρτήσεων

«Συγχαρητήρια» της Συμπολιτείας προς τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Μουρκούση.



Η Συμπολιτεία συγχαίρει τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Μουρκούση, γιατί εξ αιτίας των διαπραγματευτικών του ενεργειών, έργο που είχε πιστωθεί 6.500 € ανατέθηκε μόνο με 4.980 €, σε δημοτικό σύμβουλο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου.
Ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής τέτοια δείγματα σεβασμού του δημοσίου χρήματος και δεοντολογίας πρέπει να αναδεικνύονται και να αποτελούν φάρο που θα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας πορείας για την αναδημιουργία του τόπου.
Υ.Γ. 1: Για όσους δεν γνωρίζουν ένας δημοτικός σύμβουλος μπορεί να αναλαμβάνει έργα του Δήμου μέχρι 5.000 €, που σημαίνει ότι το γλυτώσαμε το εικοσάρικο και αυτό όπως είπαμε πιστώνεται στον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου.
Υ.Γ. 2: Εμπεδώσαμε τι εννοούσε ο Δήμαρχος όταν στην τελευταία επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έλεγε ότι το σύστημα που εκπροσωπεί θα είναι πάντα πρώτο κι εμείς τελευταίοι.
Υ.Γ. 3: Να αντιληφθούν οι ενδιαφερόμενοι, ότι μία ανάθεση δεν ελέγχεται μόνο από άποψη νομιμότητας, αλλά και πολιτικά, ως πράξη. Αν νομίζουν ότι θα εκμαυλίσουν ολόκληρη την κοινωνία ή ότι θα κάνουν δημόσιες σχέσεις και μάλιστα αυτή τη φορά με ξένα κόλλυβα κάνουν λάθος και θα το αντιληφθούν σύντομα.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.