Ροή Αναρτήσεων

Με 25 νεοπροσληφθέντες εργαζόμενους στην καθαριότητα, ακόμα δηλώνουμεαδυναμία εκτέλεσης καθαρισμών;


Στις 21 Δεκεμβρίου 2014, με σχετική απόφαση  η δημοτική αρχή δήλωσε την διαπίστωση αδυναμίας εκτέλεσης των υπηρεσιών του άρθρου 61 παρ. 1 και 2 του Ν. 3979/2011 για το έτος 2015.
Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν καθαρισμούς κοινοχρήστων χώρων, νεκροταφείων, ρεμάτων, αλσυλλίων, δασυλλίων, αντιπυρικών ζωνών, φρεατίων και σχαρών όμβριων υδάτων, δημοτικών κτιρίων, δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας, καθαρισμός δεξαμενών, συντήρηση αντλιοστασίων και χλωριωτών, αποφράξεις δικτύων όμβριων, μεταφορές φερτών υλικών που προέρχονται από θεομηνίες.
Αιτία όπως αναφέρεται και στην απόφαση, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ......

Όμως στις αρχές Ιουλίου προέκυψε η πρόσληψη 25 ατόμων (πεντάμηνα) γενικών καθηκόντων στον τομέα της καθαριότητας και διαπιστώνουμε το παράδοξο και παράλογο ταυτόχρονα, καθαρισμοί κοινοχρήστων χώρων αλλά και γενικότερα εργασίες καθαριότητας, που είναι καθαρά θέμα προσωπικού, να συνεχίζουν να ανατίθενται απ' ευθείας σε εξωτερικούς συνεργάτες με κόστος αρκετές χιλιάδες ευρώ.
Πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα, στο χθεσινό Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου, με το 6ο θέμα να είναι «ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ».
Δηλαδή για να καθαρίσουμε τρία προαύλια δεν μπορούμε με τους 25 εργαζομένους που έχουμε προσλάβει και πρέπει να το αναθέσουμε απ' ευθείας σε εξωτερικό συνεργάτη;
Δηλαδή τόσο κουβαρνταλίκι έχει πέσει στον Δήμο μας με τα χρήματα των δημοτών;

mytikaspress

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.