Ροή Αναρτήσεων

Ο Ριμπολόβλεφ αγοράζει τη Μαρίνα Μεσολογγίου και φτιάχνει πεντάστερο!

Λίγες μόνο μέρες μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ΑΙΧΜΗΣ για την δημοπράτηση νέων χώρων στο λιμάνι έρχεται μια είδηση επί του πιεστηρίου που αναμένεται να ταράξει τα νερά στην περιοχή και εάν γίνει πραγματικότητα να αλλάξει τον ρου της ιστορίας για το Μεσολόγγι.
Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, ο δήμαρχος Ν. Καραπάνος κλήθηκε ευσπευσμένα τις τελευταίες μέρες στην Ρωσική πρεσβεία προκειμένου να γίνει γνώστης μιας πρότασης που αφορά την λιμενική ζώνη της πόλης. Ο Ρώσος μεγιστάνας Ντ. Ριμπολόβλεφ φέρεται έτοιμος να επενδύσει και να αγοράσει την Μαρίνα Μεσολογγίου και την έκταση των 78 στρεμμάτων που είχε δοθεί χαριστικά στην εταιρεία. Οι πληροφορίες λένε για προθέσεις του επιχειρηματία να φτιάξει μια Μαρίνα με την πλήρη σημασία της λέξεως αλλά θα προχωρήσει και ένα βήμα παραπάνω. Αυτό μεταφράζεται σε πεντάστερο ξενοδοχείο που θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο και θα αποτελεί συμπληρωματική επένδυση ώστε να καλυφθεί το κενό που υπάρχει σήμερα.
Όπως μαθαίνουμε ο κ. Καραπάνος στην προσπάθεια να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει το έργο όπως προβλέπεται από την σύμβαση, πρότεινε να εξαγοραστεί το ποσοστό των δύο μετόχων (95%) και το ποσό που ακούστηκε ανέρχεται στα επτά εκατομμύρια ευρώ. Με τον τρόπο αυτό η Μαρίνα θα γίνει επιτέλους πράξη από πάρκινγκ σκαφών που είναι σήμερα και θα αποδόσει πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία.
Στόχος του Ρώσου πολυεκατομμυριούχου, που ως γνωστόν αγόρασε και το Σκορπιό, είναι να μετατραπεί το Μεσολόγγι με όπλο την στρατηγική θέση, την ιστορία και το πλούσιο φυσικό περιβάλλον σε σημείο αναφοράς για τον θαλάσσιο τουρισμό όχι μόνο στην περιοχή των Ιονίων, αλλά πανελλαδικά.
Νεότερα προσεχώς.
πηγη:aixmi news

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.