Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος:Προς Τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Κύριο Ερωτόκριτο Γαλούνη

 

Κύριε Δήμαρχε

Θέλω να συγχαρώ και εσάς , αλλά και τον Αντιδήμαρχο κύριο Αποστόλη Πανταζή  για την επιτυχημένη  διοργάνωση του Τουρνουά μπάσκετ παίδων , το οποίο  αποτελεί  σημαντική  διαφήμιση  για τον Αστακό.

Εν όψη      καλοκαιριού  όμως υπάρχει  μια ανοικτή πληγή , από το σταμάτημα των  εργασιών του  πολύ σημαντικού  έργου  της  κατασκευής του σύγχρονου Αυτοκινητόδρομου Πλατυγιάλι-Άγιος Δημήτριος , η οποία  όχι μόνο μπορεί  να δυσφημίσει τον  Αστακό , αλλά   να φέρει και οικονομική καταστροφή,   αφού κανένας δεν θα θέλει να έλθει στον Αστακό και στον Μύτικα  από αυτό τον δρόμο. Αυτή η κατάσταση  που κρατάει 14 μήνες , έχει εξαντλήσει  τα όρια υπομονής όλων.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι η παύση των εργασιών, ένεκα της  διακοπής  της  χρηματοδότησης  δεν οφείλεται   σε εσάς η  στον  Περιφερειάρχη , αλλά στο Υπουργείο.

Σας παρακαλώ να αναλάβετε πρωτοβουλία μαζί με τον Περιφερειάρχη , τους Τοπικούς Βουλευτές , αλλά και τον Συμπατριώτη μας Υπουργό  κύριο Στρατούλη  και θα έχετε και όλους εμάς δίπλα σας , προκειμένου  να  υπάρξει  πίεση  στο Υπουργείο Υποδομών ,για  άμεση εξόφληση των οφειλόμενων χρημάτων στην κατασκευάστρια εταιρία , για   να αρχίσουν οι εργασίες του έργου πάλι , γιατί εάν ο δρόμος μείνει όπως είναι σήμερα και το καλοκαίρι, αυτό θα σημάνει   την οικονομική καταστροφή Αστακού  και  Μύτικα.

Αστακός 20/4/2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ 

Πρώην  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΣΤΑΚΟΥ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.