Ροή Αναρτήσεων

F4 Γυναικών: Κορίτσια έτοιμα για όλα!

Έτοιμες για… όλα είναι οι τέσσερις αρχηγοί των φιναλίστ του Final 4 του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών, που στην συνέντευξη Τύπου έδωσαν το σύνθημα για θεαματικές αναμετρήσεις με την ευχή να… κερδίσει ο καλύτερος!
IMG_69555Στον α’ ημιτελικό, που είναι και ο πιο αμφίρροπος, Πανναξιακός και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Η αρχηγός του Πανναξιακού, Σία Τοτσίδου αρχικά σημείωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία την πόλη και τον κόσμο του Αγρινίου. Από τις πρώτες ώρες όλοι την έχουμε διαπιστώσει. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι θα ήθελα να ευχηθώ να παιχτούν ποιοτικά παιχνίδια και να προάγουμε υγιή αθλητισμό. Να είμαστε υγιείς και καλή δύναμη σε όλους». Ενώ σχετικά με το αν υπάρχει άγχος, ιδιαίτερα μετά την πολύ καλή πορεία του Πανναξιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη η έμπειρη ακραία της Νάξου τόνισε: «Σίγουρα υπάρχει άγχος όμως είναι εποικοδομητικό. Ο Πανναξιακός χτίζει την ιστορία του συλλόγου. Δεν νομίζω ότι υστερούμε σε κάτι ήρθαμε ισάξια όλες οι ομάδες εδώ με ματς νοκ άουτ. Ο καλύτερος θα κερδίσει στο τέλος».
Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ζένια Τσίμα με την σειρά της εξήγησε: «Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω για την άψογη μέχρι στιγμής φιλοξενία και συμπεριφορά της τοπικής κοινωνίας. Σίγουρα χαιρόμαστε που βρισκόμαστε σε μια γιορτή του βόλεϊ. Θέλω να τη χαρούν όλοι όσοι έρθουν στο γήπεδο και όσοι το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση. Και φυσικά όπως λέω πάντα να κερδίσει ο καλύτερος».
Στο β’ ημιτελικό θα αναμετρηθούν Ηρακλής Κηφισιάς και Ολυμπιακός, με τον πρώτο να είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Α2 κατηγορίας. Η Αθηνά Χρυσομάλλη σχολίασε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου για τη φιλοξενία. Για τη ζεστασιά που δίνει αυτή η πόλη. Να ευχηθώ όμορφο θέαμα και καλό βόλεϊ και ας κερδίσει ο καλύτερος».
Ενώ η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου υπογράμμισε: «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Όλος ο κόσμος είναι ζεστός απέναντι μας. Εύχομαι να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο στους αγώνες και να καταλάβουν όλοι την ομορφιά του βόλεϊ. Καλή επιτυχία, ο καλύτερος να κερδίσει και να είναι ένα ωραίο διήμερο”.


www.volleyball.gr/

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.