Ροή Αναρτήσεων

Έπρεπε να γίνει η Παρέλαση στον Αστακό!!!!

Νομίζουμε οτι η παρέλαση έπρεπε να γίνει.Προγραμματιζεις απο την αρχη να γίνει η να μη γίνει,με βάση τα προγνωστικά της ΕΜΥ.Τα παιδιά είχαν φάει όλη τη βροχή μετά το τελος της λειτουργίας και την διαδρομή τους από το χώρο της δοξολογίας(πλατεία)μέχρι το φωτογραφειο(make art).Άλλωστε με χειρότερες συνθήκες εχουν γίνει παρελάσεις και ειλικρινά δεν θυμάμαι αν υπάρχει χρονιά που να μην κάναμε παρέλαση λογω κακοκαιρίας.Την ωρα που ο κοσμος ειχε συγκεντρωθεί στην αγορά,ειχε σταματήσει ο αέρας και σχεδόν η βροχή.Βεβαίως τα παιδια που ειχαν προβλημα υγείας θα έπρεπε να απαλλαγούν νωρίτερα και τα υπόλοιπα με τους δασκάλους τους να κανουν κανονικά την παρέλαση.Τελος θα έπρεπε να ερωτηθούν και οι σύλλογοι των γονεων για την ακύρωση της παρέλασης οι οποίοι μαζι με τα παιδια ειναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή για τον εκπαιδευτικό κόσμο η σημερινή μέρα με την απόφαση τους να μη προχωρήσουν σε παρέλαση τα παιδιά. Σε όλη την Ελλάδα και υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες όλα τα σχολεία παρήλασαν για να τιμήσουν τους ήρωες που έχυσαν το αίμα τους για την λευτεριά του Έθνους μας. Κάποιοι "εκπαιδευτικοί" με πρόσχημα τον άσχημο καιρό και την "μέριμνα" τους προς τους μαθητές , ακύρωσαν την παράδοση και η παρέλαση της 25ης Μαρτίου δεν έγινε ποτέ. Αίσχος στους εκπαιδευτικούς λειτουργούς. Παιδεία χωρίς ιδανικά και ιστορία , καλύτερα να μην υπάρχει. Ντροπή τους!

Ανώνυμος είπε...

σε ολη την Ελλαδα, σε περιοχες που εβρεχε τη στιγμη της παρελασης ΔΕΝ εγιναν οι παρελασεις. Κανεις δεν μπορει να βαλει σε κινδυνο την υγεια κανενος ΠΑΙΔΙΟΥ για να αξιοποιησει το προσωπικο του μισος Παρελασεις εγιναν μονο σε περιοχες που ΔΕΝ εβρεχε την ωρα της παρελασης..

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με το Νόμο, ο μόνος υπεύθυνος για τη διεξαγωγή μιας μαθητικής παρέλασης είναι η εκάστοτε Δημοτική Αρχή. Ούτε οι εκπαιδευτικοί, ούτε οι γονείς. Το να γίνονται ανώνυμες επιθέσεις εις βάρος των εκπαιδευτικών είναι τουλάχιστον άδικο στη συγκεκριμένη περίπτωση, ειδικά από τη στιγμή που χθες η πλειοψηφία των ίδιων των γονέων ήταν υπέρ της ματαίωσης της παρέλασης. Τα παιδιά ήταν ήδη μούσκεμα από τη βροχή και, προφανώς, ουδείς είχε τις μαντικές ικανότητες να προβλέψει την ακριβή ώρα που θα σταματούσε η βροχόπτωση. Η απόφαση για την τελική ματαίωση πάρθηκε προφανώς από το Δήμο και, πάντως, σε καμία περίπτωση από την εκπαιδευτική κοινότητα που ούτως ή άλλως δεν έχει καμία αρμοδιότητα να αποφασίζει για τέτοιου είδους θέματα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος
26 Μαρτίου 2015 - 8:10 π.μ. μιλάς για μίσος; Τι εννοείς γιατί αυτά τα "προοδευτικά" σου και φιλοτουρκικά δε τα πιάνω εύκολα. Αν δεις σε πολλά blogs υπάρχουν αναφορές σε παρελάσεις που έγιναν υπό βροχή. Αγρίνιο υπό βροχή ,Παλιάμπελα υπό βροχή , μέχρι και σε Αθήνα υπό βροχή. Εδώ είμαστε υπό ζάχαρη κατασκευασμένοι; Αν είναι πολιτικό το θέμα πες το μας να βάλουμε και μπρος να καταργήσουμε τις παρελάσεις και να παραμείνει ώς έχει μόνο η παρέλαση των καρνάβαλων τις απόκριες κι ας βρέχει όσο θέλει. Οταν τα παιδιά δεν διδάσκονται ιδανικά και ιστορία στα σχολεία , καλύτερα να κλείσουν γιατί τότε όχι μόνο τη βροχή θα φοβούνται αλλά και την ιθαγένεια τους ως Έλληνες. Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

φιλοτουρκικα αγαπητε μου δεν ειναι καθολου... αλλα.. στο καρναβαλι οποιος ηθελε να παει πηγαινε, ενω στην παρελαση αν δε συμμετεχεις εχει απουσιες!2ον, δε θα διακινδυνευα την υγεια του παιδιου μου οταν δεν ξερει γιατι θα παρελασει...για ρωτηστε το 80% των μαθητων αν ηξερε γιατι θα παρελαζε χτες! επισης, ναι, στην αθηνα εγινε η στρατιωτικη παρελαση, ενηλικων ατομων...οχι παιδιων...κι αν σου φαινεται.. πολιτικο το θεμα, εγω θυμαμαι στο παρελθον υπο βροχην να μην γινονται και παλι παρελασεις, φετος μας ενοχλησε; το αν ειμαστε απο ζαχαρη ειναι ειρωνικο αλλα εκ του ασφαλους θα μιλουσα κι εγω αν δεν ειχα το παιδι μου να συμμετεχει κι ημουν στα καφε και χαζευα κι εκανα κριτικη!!

Ανώνυμος είπε...

προς Ανώνυμος 26 Μαρτίου 2015 - 12:07 μ.μ. : Ποιος Νόμος είναι αυτος που το λέει; Αυξοντα αριθμό και έτος νομοθέτησης δεν έχει; Γιατί εγώ ξέρω έναν άλλον νόμο που ορίζει τελετάρχη εκπαιδευτικό και αποκλειστικό υπεύθυνο διεξαγωγής τέλεσης καταθεσης στεφάνων και απόδοσης τιμών στο μνημείο και διεξαγωγή παρέλασης από μαθητές και συλλόγους. Για όλα τα στραβά πάντα θα μας φταίει κάποιος Δήμος ώστε να του τα φορτώνουμε; Αν έγινε παρέμβαση από δημοτικά όργανα ή αιρετούς για αναβολή της παρέλασης τότε γιατί το δέχτηκε ο υπεύθυνος τελετάρχης; Ντροπή και πάλι.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.