Ροή Αναρτήσεων

Ξεκινά το έργο βελτίωσης της επαρχιακής οδού Πύργου – Αγίου Γεωργίου, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ

Άμεσα ξεκινά το έργο της βελτίωσης της Επαρχιακής Οδού από τη διασταύρωση της Εθνικής Οδού Πύργου – Ολυμπίας προς τον Άγιο Γεώργιο, συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.
Χθες, κατά τη διάρκεια της 42ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, το θέμα και εγκρίθηκε η δημοπράτηση, καθώς και η συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του συγκεκριμένου έργου.
«Ουσιαστικά πρόκειται για ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας, το οποίο εξετάστηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και μετά από αρκετές προσπάθειες, βρέθηκαν οι πόροι που χρειάζονται ώστε άμεσα να ξεκινήσει να υλοποιείται, προκειμένου να βελτιωθεί ως προς την οδική ασφάλεια ένας σημαντικός δρόμος που συνδέει τον Πύργο με την τοπική κοινότητα του Αγίου Γεωργίου» σημείωσε κατά τη συνεδρίαση ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Αξιοποίησης Περιουσίας Λάμπης Αριστειδόπουλος.
Και κατέληξε: «Πρόκειται για ένα έργο το οποίο προώθησε άμεσα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ενώ καθοριστική για αυτό ήταν και η συμβολή του πρώην Δημάρχου Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλου».

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Δ.Ε., εκτός από τον πρόεδρο, συμμετείχαν: Σάββας Αυγέρης, Αδαμαντία Ζαχαροπούλου – Στουμπου, Αναστασια Κωνσταντοπούλου, Δημήτρης Κωσταριάς, Γεωργία Παπαναγιώτου – Μαρτζάκλη, Γεώργιος Σύρμος, Κωνσταντίνος Γαβριηλίδης.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.