Ροή Αναρτήσεων

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ





Κατ' αρχήν να ευχηθώ Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά.

Φαίνεται για την δική σας παράταξη ήταν πολύ πιο σημαντικό να σπεύσετε να δώσετε γρήγορα  μία απάντηση σε μένα προσωπικά παρά να ευχηθείτε στους συμπολίτες σας .

Είναι φανερός λοιπόν ο Δικό σας Πανικός , και όχι της παρατάξεως του κου Γαλούνη.
Αν και όπως μου αναφέρετε η παράταξή σας χαρακτηρίζεται από Αξιόλογους ανθρώπους και Επιστήμονες ,εντούτοις όμως φαίνεται ότι δεν βοήθησαν στην δόμηση μιας τεκμηριωμένης απάντησης  στην παρούσα παρέμβασή σας.
Χαρακτηρίζω την απάντησή σας Ανεπαρκή ,Πρόχειρη και Ασαφή .
Είμαι αναμφισβήτητα Ξηρομερίτης , δεν έχω λόγους εντυπωσιασμού μέσω της Πολιτικής ,μίλησα ανοιχτά για προτάσεις και πιέσεις που δέχθηκα, δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει για εσάς το ‘’σχεδόν ‘’ρατσιστικές  και  λαϊκισμός.

Μπορείτε να συνεχίσετε να δίνετε απαντήσεις μέχρι τις 18/05/2014 αν αυτό σας χαροποιεί και νομίζετε ότι θα δώσει προβάδισμα στην παράταξή σας  είπαμε οι Ξηρομερίτες έχουν ανάγκη από Έργα όχι Λόγια.
Εν κατακλείδι , Εκτιμώ δε το γεγονός ότι και η δική σας παράταξη Συμφωνεί
                                     στον ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΟ

''το Ξηρόμερο έχει Ανάγκη από ανθρώπους με 'Ονειρα''

...Όνειρα τα οποία η παράταξή σας ΠΟΤΕ  δεν υλοποίησε.


Σας ευχαριστώ ,
Απόστολος Ν.Πανταζής
και ΟΧΙ απρόσωπα το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ……

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αποστολη, δεν αξίζει να κάθεσαι πια να ασχολείσαι και να σχολιάζεις τον φόβο που προκάλεσες στη Ντίνα. Ξέρει ότι έχεις να προσφέρεις στον τόπο, όσα εκείνη δεν κατάφερε να προσφέρει. Ξερει ότι αγαπάς τον τόπο σου και ακριβώς επειδή είσαι μακρυά πονάς τον τόπο σου πιο πολύ από εκείνη. Ξέρει ότι θες να προσφέρεις και να δεις τον Αστακό να ανεβαίνει ψηλά και να ομορφαίνει... γι αυτό φοβάται. Γιατί χρονια ολόκληρα πια, τάζει θέσεις δουλειάς, εξαγοράζει ψηφοφόρους και τώρα ήρθες ξαφνικά εσύ και προσφέρεις στους συμπολίτες σου που έχουν πραγματική ανάγκη. Ας σκεφτούν όλοι αυτοί τι κέρδισε ο τόπος τόσα χρόνια. ανέχεια και κοροϊδία... ο Δημος Ξηρομέρου χρειάζεται άξιους ανθρώπους στο τιμόνι... ας μην ξεχνάμε τόσο εύκολα.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.